AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda tırnak görmek

Kahve falında ağızda tırnak görmek

Kahve falında ağızda tırnak görmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda tırnak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağızda tırnak görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, ismini herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu beyaz kusmak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında ağız çalkalamak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağızda karınca görmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, hedeflerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında ağız tartışması yapmak ölümcül hastalıklara işaret, çok büyük zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağız içinde yara görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ağız kanaması görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir