AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız tartışması yapmak

Kahve falında ağız tartışması yapmak

Kahve falında ağız tartışması yapmak bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, ekmeğine leke süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız tartışması yapmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında ağız tartışması yapmak çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağız tartışması görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işarettir.

Kahve falında tartışma yapmak riske atılacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kadınla ağız kavgası yapmak işlerin sürekli artacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında ağız dalaşı yapmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak uzun ve hayırlı bir ömre, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında ağız münakaşası yapmak kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir