AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızda toplu iğne görmek

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin daha çok kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda toplu iğne gördüyseniz:

  • Problem yaratabilecek hamleler yapmadan önce etrafınızda neler olup bittiğini anlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında ağızda toplu iğne görmek dinini yaşayacağına, kısmetinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu iğne görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında toplu iğne batırmak borçların kapanacağına, afiyette olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil toplu iğne görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında bir avuç toplu iğne görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına inanılır.

Kahve falında toplu iğne takmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın toplu iğne görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına delalettir.

Kahve falında birinden toplu iğne almak duygusallığın ön plana çıkacağına, fikirlerinin can bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir