AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağız yıkamak

Kahve falında ağız yıkamak

Kahve falında ağız yıkamak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kazancında artış olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağız yıkamak gördüyseniz:

  • Fırsatları kaçırmamalısınız.

Kahve falında ağız yıkamak ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağız kavgası etmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda yara görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara ağızlığı görmek üzücü haberler alacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda balık görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ağızda çok sayıda diş görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızda aft görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağızda saç teli olduğunu görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir