AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda küf görmek

Kahve falında banyoda küf görmek

Kahve falında banyoda küf görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, hanesindeki rızkın da artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda küf gördüyseniz:

  • Belli başlı ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde zorlanabilirsiniz.

Kahve falında banyoda küf görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küflenmiş kaşar görmek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, borçlanılacağına rivayet eder.

Kahve falında küflü sucuk görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında küflü halı görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küflü baklava görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına işarettir.

Kahve falında küflü ekmek atmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, tüm kederinin uçup gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavanda küf görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında küflü elma görmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir