AnaSayfa / Genel / Kahve falında küflü sucuk görmek

Kahve falında küflü sucuk görmek

Kahve falında küflü sucuk görmek amacına ulaşmayı başaracağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine yorulur.

Kahve falında küflü sucuk gördüyseniz:

  • Yapacağınız alışverişler keyfinizi yerine getirecek.

Kahve falında küflü sucuk görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Kahve falında küflenmiş sucuk görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında sucuk ve pastırma görmek dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına tabir olunur.

Kahve falında sucuk çalmak büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına delalet eder.

Kahve falında sosis sucuk görmek ilim irfan sahibi olacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden sucuk almak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sucuk lokum görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et sucuk görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir