AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda korkmak

Kahve falında banyoda korkmak

Kahve falında banyoda korkmak sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, kindar olacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında banyoda korkmak gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Kahve falında banyo yaparken korkmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, anne ve baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında banyoda korkmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına tabir olunur.

Kahve falında denize atlamaktan korkmak işlerin yeni kapılar açacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkekten korkmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok korkmak ve ağlamak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında yılandan korkmak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine alamet eder.

Kahve falında babasından korkmak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında evliyadan korkmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir