AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılandan korkmak

Kahve falında yılandan korkmak

Kahve falında yılandan korkmak çok iyi kazançlar elde edileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yatırımlarının kar getireceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine işaret eder.

Kahve falında yılandan korkmak gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yılandan çok korkmak talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp korkmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çoluk çocuğa karışacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan korkmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanlardan korkmak hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmak ve kaçmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yılandan korkmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında kızdan korkmak çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir