AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasından korkmak

Kahve falında babasından korkmak

Kahve falında babasından korkmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, dileklerinin kabul olacağına, işlerin bozulacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, sayılacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında babasından korkmak gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Kahve falında ölmüş babadan korkmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına delalettir.

Kahve falında babadan korkmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet eder.

Kahve falında babasından korkmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kabirden korkmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında birisinden korkmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yunus balığından korkmak hasret çekileceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında günahtan korkmak kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, hayatınızın neşe dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında filden korkmak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir