AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda kaka görmek

Kahve falında banyoda kaka görmek

Kahve falında banyoda kaka görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, kul hakkına girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyoda kaka gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Kahve falında banyoya kaka yapmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda kaka yapmak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında banyoda kaka görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının kakasını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evine kaka yapmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavşan kakası görmek hep yerinde sayacağına, sonra kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında erkek çocuğunun kaka yaptığını görmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka yapmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir