AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının kakasını görmek

Kahve falında arkadaşının kakasını görmek

Kahve falında arkadaşının kakasını görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının kakasını gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi gelişmelerin sizi oldukça rahatlatabileceği görülüyor.

Kahve falında arkadaşının kakasını görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına inanılır.

Kahve falında köpek kakası yemek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında iç çamaşırında kaka görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde kaka görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında denizde kaka görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka karıştırmak zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kaka pisliği görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kaka yapıp üstünü örtmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir