AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda çamaşır görmek

Kahve falında banyoda çamaşır görmek

Kahve falında banyoda çamaşır görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda çamaşır gördüyseniz:

  • Evinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konulara başka bir bakış açısıyla yaklaşmanız olayların akışını değiştirebilir.

Kahve falında banyoda çamaşır görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında banyoda kirli çamaşır görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Kahve falında banyoda çamaşır yıkamak uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine tabir olunur.

Kahve falında leğende çamaşır görmek fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içine çamaşır asmak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşır atmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil iç çamaşırı görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır tozu görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir