AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır tozu görmek

Kahve falında çamaşır tozu görmek

Kahve falında çamaşır tozu görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşır tozu gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmemeniz gerekiyor.

Kahve falında çamaşır tozu görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında çamaşır tozu almak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kına tozu görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toz pembe elbise görmek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu yeri süpürmek kısmetlerinin ve şansının artacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Kahve falında tozlu dükkan görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında evini tozlu görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Kahve falında yerde toz görmek fırsatların elden kaçacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir