AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil iç çamaşırı görmek

Kahve falında yeşil iç çamaşırı görmek

Kahve falında yeşil iç çamaşırı görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, el üstünde tutulacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil iç çamaşırı gördüyseniz:

  • Aşk hayatında bazı üzücü olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil iç çamaşırı görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı iç çamaşırı görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı almak sosyal konumunun değişeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında iç çamaşırı kirli görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında ıslak iç çamaşırı görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırı almak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşır aramak keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırlı erkek görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir