AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğende çamaşır görmek

Kahve falında leğende çamaşır görmek

Kahve falında leğende çamaşır görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında leğende çamaşır gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kavgalı da olabilir, mutlu da olabilir.

Kahve falında çamaşır leğeni görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Kahve falında leğende çamaşır görmek gidilecek yönün belirleneceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında leğende çamaşır yıkamak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Kahve falında leğen içinde çamaşır görmek arzuların yerine geleceğine, başına türlü işler geleceğine inanılır.

Kahve falında leğen içinde yıkanmak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında leğenden su içmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında leğende yemek görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir leğen hamur görmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir