AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin içine çamaşır asmak

Kahve falında evin içine çamaşır asmak

Kahve falında evin içine çamaşır asmak büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içine çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Mart ayında partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler, sorumluluklarınızın artmasına neden olabilir.

Kahve falında başkasının evinde çamaşır asmak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında evin içine çamaşır asmak kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sonradan da çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında yağmurda çamaşır asmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli çamaşır asmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, elin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve çamaşır asmak çok yükseleceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta çamaşır asmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşırları asmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında ipe çamaşır asmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir