AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır atmak

Kahve falında çamaşır atmak

Kahve falında çamaşır atmak planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır atmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında çamaşır atmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete çamaşır atmak içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında makinaya çamaşır atmak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kirli çamaşırı makineye atmak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, işlerin yolundan çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski çamaşırları atmak elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli çamaşırları makineye atmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, geçecek güzel bir ömre inanılır.

Kahve falında makineye çamaşır atmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının çamaşır astığını görmek can sıkıcı haberler almaya, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir