AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda ayna görmek

Kahve falında banyoda ayna görmek

Kahve falında banyoda ayna görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda ayna gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Kahve falında banyo aynası görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında banyoda ayna görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında banyoda aynaya bakmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ayna karşısında saç kesmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aynanın çatladığını görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına delalet eder.

Kahve falında şekilli ayna görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek aynaya bakmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, kazancının iki kat artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman ayna görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir