AnaSayfa / Genel / Kahve falında şekilli ayna görmek

Kahve falında şekilli ayna görmek

Kahve falında şekilli ayna görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şekilli ayna gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında şekilli ayna görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplu şekilde namaz kılmak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında şekilli taş görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamura şekil vermek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret eder.

Kahve falında saç şekillendirmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir organizasyona katılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamur şekillendirmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret eder.

Kahve falında saç şekil vermek yaşam standartlarının yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şekilli kar görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir