AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman ayna görmek

Kahve falında kocaman ayna görmek

Kahve falında kocaman ayna görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Kahve falında kocaman ayna gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir, yeni yerler görebilir, yeni alanlara açılabilirsiniz.

Kahve falında kocaman ayna görmek şeytanın aklına uyacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde kocaman dalga görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman karınca görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman tavşan görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocaman patlıcan görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına inanılır.

Kahve falında kocaman ayak görmek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, fal sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında kocaman türk bayrağı görmek kazancın her daim artacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulur.

Kahve falında kocaman ev görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, mal edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir