AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam yemek

Kahve falında kırık cam yemek

Kahve falında kırık cam yemek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, dualarının karşılığını alacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kırık cam yemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan haberler veya elinize geçen bilgiler size fayda sağlayabilir.

Kahve falında cam kırıklarını yemek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında cam kırıkları yemek elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık cam yemek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı yemek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına inanılır.

Kahve falında kırık cam parçaları toplamak insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, ona mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında cam bardak kırıkları görmek yüzünün her daim güleceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin camını kırık görmek vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına tabir olunur.

Kahve falında cam kırığı tükürmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir