AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla ağız kavgası etmek

Kahve falında arkadaşınla ağız kavgası etmek

Kahve falında arkadaşınla ağız kavgası etmek hayatının bir düzene kavuşacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, eline para geçeceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla ağız kavgası etmek gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında arkadaşınla ağız kavgası etmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babayla ağız kavgası etmek malvarlığının çok daha artacağına, kıdem atlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anneyle ağız kavgası etmek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle ağız kavgası etmek güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız kavgası etmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadınla ağız kavgası yapmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulur.

Kahve falında iyi arkadaşınla kavga etmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, keyifli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir