AnaSayfa / Genel / Kahve falında balonun içinde olmak

Kahve falında balonun içinde olmak

Kahve falında balonun içinde olmak gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında balonun içinde olmak gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.Hatta sevdiğiniz kişiye candan bağlanma eğilimindesiniz.

Kahve falında balonun içinde uçmak ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon içinde uçmak yeni projelerin ve planların tutacağına, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına işarettir.

Kahve falında balonun içinde olmak düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında balonla uçmak bol kazanç elde edileceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havada balonla uçmak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında denizde balon görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi balon görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine inanılır.

Kahve falında balonla uçtuğunu görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir