AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde balon görmek

Kahve falında denizde balon görmek

Kahve falında denizde balon görmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sorunların üstüste geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde balon gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında denizde balon görmek başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde balon görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında balonun üstünde uçmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon üstünde uçmak kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı beyaz balon görmek varını yoğunu kaybedeceğine, bekarsa evleneceğine işaret eder.

Kahve falında turuncu balon görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında balonla gezmek verilen emeğin boşa gideceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir