AnaSayfa / Genel / Kahve falında balonun içinde uçmak

Kahve falında balonun içinde uçmak

Kahve falında balonun içinde uçmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında balonun içinde uçmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili anlaşmalarınızda ya da geleceğinizi ilgilendiren konularda tecrübelerinizden faydalanarak daha iyi kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında balon içinde uçmak gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında balonun içinde uçmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balona tutunup uçmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balon uçmak pek az kazanç getireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balonla uçmak hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında balonun üstünde uçmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, yüksek diploma alacağına tabir olunur.

Kahve falında balonla gökyüzüne uçmak kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında uçan balonla uçmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, solan yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir