AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon yapmak

Kahve falında balon yapmak

Kahve falında balon yapmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına işarettir.

Kahve falında balon yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı geliştirmek, kazançlarınızı arttırmak veya ilişkilerinizi düzenlemek ya da kuvvetlendirmek istiyorsanız hızlı düşünmeniz veya acele hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında balon yapmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işarettir.

Kahve falında baloncuk yapmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli uçan balon görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan balon görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında balon binmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil balon görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında şişmemiş balon görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine delalet eder.

Kahve falında balon balığı tutmak kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir