AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan balon görmek

Kahve falında uçan balon görmek

Kahve falında uçan balon görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, mevki kaybına uğrayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, işindeki verimin artacağına, dertleşerek moral bulacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine rivayet eder.

Kahve falında uçan balon gördüyseniz:

  • Sizi altüst edecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında gökyüzünde uçan balon görmek hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon uçtuğunu görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, onlar sayesinde moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçan balonla gezmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında uçan balon tutmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balonla uçtuğunu görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına delalettir.

Kahve falında balonun uçtuğunu görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balonda uçtuğunu görmek bebek sahibi olunacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk uçan balonlar görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir