AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmemiş balon görmek

Kahve falında şişmemiş balon görmek

Kahve falında şişmemiş balon görmek güzel zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişmemiş balon gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında şişmemiş balon görmek gelirinin artacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balon şişiren birini görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında şişirilmemiş balon görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balon şişirmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi balon şişirmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında şişme balon görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında şişmiş balon görmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir