AnaSayfa / Genel / Kahve falında balon şişirmek

Kahve falında balon şişirmek

Kahve falında balon şişirmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balon şişirmek gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Kahve falında balon şişiren birini görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rütbesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şişirilmemiş balon görmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında balon şişirmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şişme balon görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında şişmemiş balon görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş balon görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında mavi balon şişirmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir