AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişirilmemiş balon görmek

Kahve falında şişirilmemiş balon görmek

Kahve falında şişirilmemiş balon görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına yorulur.

Kahve falında şişirilmemiş balon gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Kahve falında balon şişirmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmiş balon görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında balon şişiren birini görmek yardımının olacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi balon şişirmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında balon şişirdiğini görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında şişme balon görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişmemiş balon görmek ticarette zarar edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişirilmemiş balon görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir