AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartışma yapmak

Kahve falında tartışma yapmak

Kahve falında tartışma yapmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, gülen yüzünün solacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine alamet eder.

Kahve falında tartışma yapmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan girdiğiniz veya girmeyi planladığınız maceralarda diğerleriyle aynı şekilde düşünmüyor olabilirsiniz.

Kahve falında ağız tartışması yapmak yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında tartışma yapmak sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine inanılır.

Kahve falında anneyle tartıştığını görmek gidilecek yönün belirleneceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle tartıştığını görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birilerinin tartıştığını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında tartışarak ağlamak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının tartıştığını görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında komşuyla tartıştığını görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir