AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hem verimi yükselteceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanızda fayda var.

Kahve falında ağız dalaşı yapmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisiyle ağız dalaşı yapmak bir sebeple çok zarar göreceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız dalaşına girmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle ağız dalaşına girmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında söz dalaşı yapmak yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında laf dalaşı etmek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir