AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, mali gücünü yitireceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak gördüyseniz:

  • Bir çok haber ya da mektup alabilir, çok sayıda kısa yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşınla ağız dalaşı yapmak bir sebeple çok zor günler geçireceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağız dalaşı yapmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında birisiyle ağız dalaşı yapmak kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle ağız dalaşına girmek maddi olanakların artacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ağız dalaşına girmek patron olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet eder.

Kahve falında söz dalaşı yapmak sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir