AnaSayfa / Genel / Kahve falında tartıştığın birini görmek

Kahve falında tartıştığın birini görmek

Kahve falında tartıştığın birini görmek hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, harama göz dikmeyeceğine, maddi gücünün azalacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tartıştığın birini gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmak için gayret gösterin.

Kahve falında komşusuyla tartıştığını görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle tartıştığını görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işaret eder.

Kahve falında babayla tartıştığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının tartıştığını görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşiyle tartıştığını görmek işinden ve parasından olacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin biriyle tartıştığını görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına yorulur.

Kahve falında babasıyla tartıştığını görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin tartıştığını görmek emeklerin boşa gitmeyeceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir