AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle tartıştığını görmek

Kahve falında birisiyle tartıştığını görmek

Kahve falında birisiyle tartıştığını görmek şansının yaver gideceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, moralinin bozulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında birisiyle tartıştığını gördüyseniz:

  • Olan biten olumsuz gelişmelerveya bazı aksilikler aslında ortaya daha mükemmel sonuçlar çıkması için koşulları oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında anne baba tartışması görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle tartıştığını görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tartıştığını görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşıyla tartıştığını görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında tartışan insanlar görmek sıkıntılarının geçeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyle tartıştığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında babayla tartıştığını görmek kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında öğretmenle tartıştığını görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir