AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla tartıştığını görmek

Kahve falında babayla tartıştığını görmek

Kahve falında babayla tartıştığını görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına işarettir.

Kahve falında babayla tartıştığını gördüyseniz:

  • Yer değişikliği veya yeteneklerinize ya da size daha çok uyan bir yaşam tarzı değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın tartıştığını görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babayla tartıştığını görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında anne baba tartışması görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına işaret eder.

Kahve falında babasıyla tartıştığını görmek yeni ev eşyaları alınacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babayı tartışırken görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalettir.

Kahve falında akrabayla tartıştığını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine yorulur.

Kahve falında kardeşle tartıştığını görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir