AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında anne babanın tartıştığını gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Kahve falında anne ve babayı tartışırken görmek çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babanın tartıştığını görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya alamet eder.

Kahve falında anne baba tartışması görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın tartıştığını görmek haksızlık edeceğine, sorunların tarihe karışacağına delalettir.

Kahve falında babayla tartıştığını görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına işaret eder.

Kahve falında babasıyla tartıştığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesiyle tartıştığını görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına alamet eder.

Kahve falında anneyle tartıştığını görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir