AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağırarak seslenmek

Kahve falında bağırarak seslenmek

Kahve falında bağırarak seslenmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bağırarak seslenmek gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında bağırarak seslenmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğa seslenmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işarettir.

Kahve falında ölmüş annenin seslendiğini görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine ismiyle seslenmek el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına yorulur.

Kahve falında baba diye seslenmek umutlarının yarım kalmayacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında annesine seslenmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, iş için gurbete gidileceğine alamet eder.

Kahve falında komşuya seslenmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına seslenmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir