AnaSayfa / Genel / Kahve falında arıdan korkmak

Kahve falında arıdan korkmak

Kahve falında arıdan korkmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, duraklama yaşanacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalettir.

Kahve falında arıdan korkmak gördüyseniz:

  • Duygusal konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında arıdan korkmak özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arı saldırısı görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal arısının oğul çıkardığını görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında petekte arı görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaban arısı öldürmek mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arıyı öldürdüğünü görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, mal kaybına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında bal arısı kovalamak bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, hasret içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında arıyı bal yaparken görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir