AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, geleceğinin de çok parlak olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Planlanmadan ortaya çıkan yaratıcı fikirlerinize kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında balkondan düşmekten kurtulmak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan düşerken kurtulmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, ters giden durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında pencereden düşmekten kurtulmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmekten kurtulmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan düşmek ve kurtulmak borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir