AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan deniz görmek

Kahve falında balkondan deniz görmek

Kahve falında balkondan deniz görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yeni iş kollarına girileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan deniz gördüyseniz:

  • Kendi tasarrufunuzda olan kaynaklarınızı önemli seçimler yapmak için kullanabilirsiniz.

Kahve falında balkondan denizi görmek bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin balkonundan deniz görmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında balkondan deniz görmek borç batağına düşeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan denize bakmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yıkılmış balkon görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalettir.

Kahve falında bir bebeğin balkondan düştüğünü görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini balkondan atlarken görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında balkondan kaçmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, düşmanların çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir