AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini balkondan atlarken görmek

Kahve falında birini balkondan atlarken görmek

Kahve falında birini balkondan atlarken görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında birini balkondan atlarken gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında birini balkondan atlarken görmek kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan atlayamamak yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulur.

Kahve falında balkondan atlayan birini görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, çok zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında balkondan atlamaya kalkmak ticaretinin de bozulmayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğun balkondan düşmek maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda oturan birini görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda saklanmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında balkonlu ev görmek korkularının sona ereceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir