AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan kaçmak

Kahve falında balkondan kaçmak

Kahve falında balkondan kaçmak sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, maddi zararın büyük olacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan kaçmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilişkilerinizde ise problemler yaşanabilir.

Kahve falında balkondan kaçmak parasının ve canın güvende olacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Kahve falında evin balkonundan deniz görmek yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkonda uyuduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında balkon demiri görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, afiyette ve keyifte olacağına tabir olunur.

Kahve falında balkonda sigara içmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına rivayet eder.

Kahve falında balkona tuvaletini yapmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan balkon görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında evin balkonunda oturmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir