AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan denizi görmek

Kahve falında balkondan denizi görmek

Kahve falında balkondan denizi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında balkondan denizi gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Kahve falında balkondan denizi görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan denize bakmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, biraz dinleneceğine delalettir.

Kahve falında evin balkonundan deniz görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan deniz görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında balkon yıkadığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine inanılır.

Kahve falında balkon direği görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başkasını balkondan düşerken görmek mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına işaret eder.

Kahve falında komşunun balkonunu görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir