AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıkılmış balkon görmek

Kahve falında yıkılmış balkon görmek

Kahve falında yıkılmış balkon görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına, kişinin evlatlarının artacağına, işlerinin başarılı olacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış balkon gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanırsanız güçlü iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında evin balkonunun yıkıldığını görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılmış balkon görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında balkon yıkıldığını görmek aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine işarettir.

Kahve falında balkon yıkılması görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa yorulmaktadır.

Kahve falında yıkılan balkon görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına yorulur.

Kahve falında balkon yıkılmak büyük bir sorun oluşacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında balkon duvarının yıkıldığını görmek o masumların bedduasını alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işarettir.

Kahve falında evin balkonunun yıkılmasını görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir