AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan balkona atlamak

Kahve falında balkondan balkona atlamak

Kahve falında balkondan balkona atlamak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, dertlerin artacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, yalnız kalmak isteyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan balkona atlamak gördüyseniz:

  • İşleri istediğiniz şekilde ele alırsanız maddi manevi mutluluk fırsatınız var.

Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkon atlamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin balkondan atladığını görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işarettir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında balkondan balkona atlamak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında balkondan atlamak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının balkondan atladığını görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkona atlamak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir