AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek

Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek

Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, hayat boyu çok sevileceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının balkondan atladığını gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Kahve falında balkondan birinin atladığını görmek durgunlaşacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin balkondan atladığını görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında balkona atlamak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine inanılır.

Kahve falında eşinin balkondan atladığını görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında balkondan atlamak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında balkondan balkona atlamak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında kedinin balkondan atladığını görmek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, sevinç ve sürura delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir