AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkona atlamak

Kahve falında balkona atlamak

Kahve falında balkona atlamak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, zenginlik içinde olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, hasretlerin biteceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında balkona atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında balkona atlamak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan atladığını görmek insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında birinin balkondan atladığını görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkondan atlamak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan birinin atladığını görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, daha bir sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin balkonundan atlamak memur ise terfi edeceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, sorunlarının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir