AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon atlamak

Kahve falında balkon atlamak

Kahve falında balkon atlamak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, dinç kalacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında balkon atlamak gördüyseniz:

  • Sadece, akşamüstüne doğru saatlerde, ikili ilişkilerde ufak tefek gerginlikler yaşanabilir.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında balkon atlamak bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, kazançlı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının balkondan atladığını görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının balkondan atladığını görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında balkondan birinin atladığını görmek verilen  sözlerin tutulacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin balkondan atladığını görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balkona atlamak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin balkondan atladığını görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir