AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan atıldığını görmek

Kahve falında balkondan atıldığını görmek

Kahve falında balkondan atıldığını görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, bolluk içinde yaşayacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında balkondan atıldığını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında balkondan atıldığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında taş atıldığını görmek saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında okuldan atılmak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışarı atılmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cezaevine atılmak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanın atıldığını görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işten atılmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, aralarından su sızmayacağına inanılır.

Kahve falında üniversiteden atılmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir